Tsjekkisk frokostmeny i Praha
- Løksuppe
- Gulasj
- Eplestrudel
- Pissup Guide
Hva er vel bedre etter en lang natt på byen enn en deilig tsjekkisk frokostmeny?
Den tjekkiske kulinariske scenenen er helt unik; fra ristede Česnečka til guddommelige porsjoner med gulasj, en tur til dette landet er et must for enhver ivrig foodie.
Et godt tsjekkisk måltid gir en god start på dagen! Vi tar dere med til en typisk tsjekkisk restaurant der dere kan starte dagen.
Dere får tre retter, og en av våre lokale guider vil gi dere informasjon om hver rett, samt litt insider-facts om Praha. Få kontroll på tømmermennene fra gårsdagen, så dere er klare for en ny runde med morsomme aktiviteter og alkohol. Her vil dere også lære masse om tsjekkisk matkultur!
Hvordan fungerer det?
En av våre guider vil møte dere på hotellet eller i sentrum, og følge dere til restauranten. Her har dere eget bord reservert for gruppen deres. Bordet er reservert i 90 minutter.
Måltidet starter med en typisk tsjekkisk hvitløkssuppe, Česnečka, som serveres med krutonger. Som hovedrett får dere servert gulasj med melboller. Tsjekkere elsker gulasj! Det er en fyldig gryterett med masse løk, som er spesielt populær om vinteren.
Til dessert får dere eplestrudel, laget på samme måte som de tsjekkiske bestemødrene lager den.
Verdt å vite
- Dette er en frokostpakke, så den er kun tilgjengelig frem til kl. 16.00.
- Restauranten er et traditionelt tjekkisk spisested i et mikrobryggeri.
- Hvis noen i gruppen deres har spesielle kostkrav, så gi oss beskjed på forhånd.
- Denne pakken passer for grupper på opptil 15 personer. Dersom dere er flere, så ta kontakt med oss på forhånd.